MALATYA / YEŞİLYURT - Yeşilyaka İlkokulu

Mrt

Türk milletinin büyük mücadelesi sonunda istikbâlimizin yol haritası olan ve tarihe eşsiz bir kahramanlık destanı olarak geçen 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünü programla kutladık.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü programı yapıldı.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle deprem bilincinin oluşturulması amacıyla okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.

Şbt

Okul Çağı İşitme Tarama Programı kapsamında ilkokul 1. sınıf öğrencilerimize işitme tarama testi Yeşilyurt İlçe Sağlığı personelleri tarafından yapılmıştır.

Şbt

Okulum Temiz Belgesi

MEB&TSE işbirliğinde hazırlanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kılavuzu Belgelendirme Programı" kapsamında, okulumuz "Okulum Temiz Belgesi" almıştır.

Ock

İlkokulumuz 1-B sınıfı öğrencileri Okuma Bayramı Etkinliği gerçekleştirdi. Öğrencilerimiz senenin başından bu yana büyük bir heyecanla okuma yazma öğrendiler ve bu etkinlikle velilerimizle birlikte eğlenceli bir gün geçirdiler. Tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Cumhuriyet Bayramımızın 100. Yılı büyük bir coşkuyla kutlandı.Yoğun bir katılımla ve coşkuyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladık.İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin beraber hazırladıkları programla kutlandı.Ayrıca ilkokul seviyesinde Cumhuriyet Bayramı ile ilgili resim yarışması düzenlenmiş olup tören sonunda dereceye girenlere ödüller verilmiştir.